Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert

12
DEC

Dato Torsdag d. 12. december 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Sted Gamle Skolevej 3, 9280 Storvorde

Julens salmer er fyldt med referencer til sang og musik, og dette kan ikke være tilfældigt. Når teksten inkorporerer referencer til musik, sker der noget særligt. Man får mere lyst til at synge. Fællessangen løftes i endnu højere grad og skaber store, højtidelige og festlige øjeblikke, som er uden sammenligning. Der er ikke meget, der, ligesom fællessang, kan få en hel gruppe af mennesker til at føle samhørighed, uden at man kender hinanden. Julens budskab er så stort, at vi bliver nødt til at dele det med hinanden. 

Til årets julekoncert får vi besøg af Mathilde Damborg og Flemming Sørensen, som har arbejdet sammen i en længere årrække og har spillet til talrige arrangementer i kirker og ved festlige lejligheder på især Djursland. 

Mathilde Damborg, der stammer fra Djursland, afsluttede sidste år sin uddannelse som musiklærer på musikprofilen i Aalborg. Uddannelsen er sket i et samarbejde mellem lærerseminariet og Det Jyske Musikkonservatorium. Mathilde giver med sin udtryksfulde stemme en meget nærværende oplevelse. Igennem tiden har hun fået erfaring indenfor forskellige musikgenrer i band sammenhæng såvel som i kirkekor i Aalborg. 

Flemming Sørensen har gennem 30 år, alene eller i forskellige orkestre, spillet til fester og arrangementer af enhver art. Det har givet rutine i meget forskellig musik. Han har herudover en organisteksamen fra Vestervig Kirkemusikskole og er i dag ansat i Grenaa sogn, Thorsø høje og Rimsø/Kastbjerg sogne. 

Til julekoncerten kan man se frem til at høre fortolkninger af danske og engelske julesange og salmer, både nye som gamle. Af kendte numre kan nævnes ”Have yourself a merry little christmas”, ”O holy night” og ”Der er noget i luften”. Musikken bevæger sig primært inden for genrerne pop og klassisk. Vi får også alle mulighed for at synge med på et par fællessalmer. 

Mød op og hør og syng julens glædelige budskab i ord og toner. Koncerten finder sted i Lillevorde kirke torsdag den 12. december kl.19 og henvender sig til både børn og voksne. Efter koncerten vil der være et lille traktement for dem, der har lyst til at blive lidt længere.

Ophavsret: