DET SKER

Hej og velkommen til Gudumholm-Lillevorde Pastorats hjemmeside. Her kan du finde mere om præsten, Jan, menighedsrådet, og ikke mindst kan du se alt omkring gudstjenester og aktiviteter. Vi glæder os til at se dig.

Der sendes husstandsomdelte ”spisesedler” ud – gå også ind på Facebook: Gudumholm-Lillevorde pastorat.

16. januar 2019
  • Sogneaften i Sognegården med Fremmedlegionæren

16. januar 2019  19:00 - 21:00
    Sognegården Storvorde

Sogneaften i Sognegården med Fremmedlegionæren

Tidligere faldskærmsjæger i Fremmedlegionen, Brian Lange, fortæller om sine 15 år i den legendariske enhed.
    Den nu tidligere korporalchef fortæller om de mest kritiske øjeblikke og om livet i den verden, der normalt opfattes som lukket og ikke for sarte sjæle.
    Han ser tilbage på en tilværelse, der ville være at sammenligne med et sandt helvede for de fleste danskere, men Lange kalder det oplevelser. Indimellem anstrengende oplevelser, men han har ikke fortrudt et sekund.
    Det var ikke ønsket om at komme i krig, men en stor eventyrlyst, der i 1988 drev den dengang unge konstabel Brian Lange til sige farvel til familien og Kongens Jydske Fodregiment for at træde ind i legionærernes rækker.
    Brian Lange stoppede i Fremmelegionen i 2003. Han arbejder i dag på kasernen i Fredericia. Fri entré. Gratis kaffebord.

6. februar 2019
  • Ungdomsgudstjeneste med Søren Okholm Band

6. februar 2019  19:00 - 20:00
    GUDUM KIRKE, Gudum, Louisendalvej 14, 9280 Storvorde, Danmark

Ungdomsgudstjeneste for båndbyernes og omegnens unge med Søren Okholm-band: Efter gudstjenesten vil der være et lille traktement ved bordene nederst i kirken og i våbenhuset. Gratis

13. februar 2019
  • Sogneaften: Foredrag med Jens Smærup Sørensen

13. februar 2019  19:00 - 20:30
    Sognegården, Storvorde

Foredrag med Jens Smærup Sørensen, der fortæller om sit spændende forfatterskab - Om overgangen fra landkultur til bykultur – den største begivenhed i de sidste 3000 år

3. marts 2019
  • Fastelavnsfest

3. marts 2019  10:30 - 14:30
    Gudumholm kirke og Billedkunst på Gudumholm Skole

Festlighederne begynder i Gudumholm kirke med familie- børnegudstjeneste kl. 10.30 – meget gerne med maske og anden udklædning.

Efter fastelavnsgudstjenesten er der spisning på Gudumholm skole, i Billedkunst (indgang ved skolegård og hal), for hele familien, og vi slår katten af tønden og kårer

kattekonger og –dronninger. Der er slikposer til børnene og senere vil der blive serveret fastelavnsboller kaffe/the.