DET SKER

Der sker altid spændende ting og sager i Gudumholm, Lillevorde og Gudum. Her kan du læse om, hvad der sker i dit pastorat de kommende måneder. Hold musen over kalenderen og læs mere om arrangementerne.

25. oktober 2017
  • Foredrag m. Ole Dybro

25. oktober 2017  19:00 - 21:00
    Sognegården, Storvorde

Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 19.00 i Sognegården: Foredrag med tidl. provst, Ole Dybro, der vil fortælle os om Martin Luther og om, hvorfor Luther stadig har så stor betydning i vore dage. Ole Dybro vil også fortælle os lidt om de spændende Luther-rejser, han arrangerer.

I pausen serveres en særlig suppe fra Rikkes Landkøkken med inspiration fra det tyske køkken på den tid. Her vil der også blive serveret Lutherøl i tre varianter eller vand, som man nu ønsker, ligesom man også vil kunne købe dette særlige bryg, der bærer navn efter 3 kendte skikkelser, der vil blive omtalt i foredraget. Entré kr. 50.

5. november 2017
  • Alle Helgen

5. november 2017  10:30 - 11:30
    Gudumholm Kirke, Aagade 112A, 9280 Storvorde, Danmark

Til Alle Helgen læser vi navnene op på dem, som er blevet bisat og begravet herfra i det forgangne år, og vi bestræber os på, at vi skal synge nogle salmer, hvor håbet har en særlig plads, og hvor den personlige sorg og savnet får lov til at komme ordentligt til udtryk.

For de, der har lyst til det, vil vi helt konkret tænde stearinlys i kirken, et lille lys for håbet, og i våbenhuset vil vi dele roser ud til at tage med ud på gravstederne der, hvor tankerne går hen på denne særlige dag.

22. november 2017
  • Teaterforestilling om Luthers Käthe

22. november 2017  19:00 - 21:00
    Storvorde Sognegård

Teaterforestilling med Skuespiller Merete Arnstrøm - ”Luthers Käthe” – et spil om reformationen. En levende og vedkommende forestilling om den unge nonne, Katharina, der flygter fra klostret, da hun hører om Luther. Oplev den betydning Luthers arbejde får for en purung kvinde, der har været bundet af klosterregler, men som flygter ud i en for hende ukendt verden. - I ægteskabet med Luther modnes hun og styrkes til at leve i en omvæltningernes og usikkerheden tid. Luthers Käthe” er skabt af: - Dramatiker Simone Isabel Nørgaard – Teaterinstruktør Mogens Pedersen og skuespiller Merete Arnstrøm.

5. december 2017
  • Koncert med Landsbykoret St. Brøndum

5. december 2017  19:00 - 20:30
    Lillevorde Kirke

Tirsdag den 5. december kl. 19.00 i Lillevorde kirke:
    En af julemånedens dejlige traditioner er den årlige julekoncert i Lillevorde Kirke med Landsbykoret St. Brøndum. Den smukke gamle kirke med dens fine akustik danner en stemningsfuld ramme om de smukke julesange.Koret synger julen ind med et bredt udvalg af ældre og nyere julesange. Både traditionelle som ”Et barn er født i Betlehem” og nyere sange som Leonard Cohens ”Haleluja” og John Lennons ”Happy Christmas/War is Over” – og mange flere. Så tag familien med til denne hyggelige og traditionsrige koncert. Der er gratis adgang.