DET SKER

Hej og velkommen til Gudumholm-Lillevorde Pastorats hjemmeside. Her kan du finde mere om præsten, Jan, menighedsrådet, og ikke mindst kan du se alt omkring gudstjenester og aktiviteter. Vi glæder os til at se dig.

Der sendes husstandsomdelte ”spisesedler” ud – gå også ind på Facebook: Gudumholm-Lillevorde pastorat.

6. december 2018
  • Julekoncert: Heidi Bisgaard

6. december 2018  19:00 - 20:00
    Lillevorde Kirke, Lillevorde, Gamle Skolevej 3, 9280 Storvorde, Danmark

Lad julefreden sænke sig et øjeblik og tag til koncert med sangerinden Heidi Bisgaard, som med sin smukke stemme og egne fortolkninger af julens repertoire vil garantere at julestemningen for alvor fylder kirkerummet.

Den nordiske jul er i fokus, krydret med soul, pop og gospelklassikere og gamle klassikere som hører julen til.

Heidi Akkompagneres af den yderst erfarne pianist Jakob Lund Paulsen

Heidi Bisgaard er sanger og bosat i Aalborg. Hun har gennem de seneste år særligt haft fokus på gospelmusikken i hendes virke – både som udøvende kunstner og underviser i hele landet.

Hun er leder af Gospelkoret Aalborg Groovy Gospel, sanger og solist i det professionelle gospelkor Gunnertoft Gospel Singers, Aalborg gospelkvartet, samt det anerkendte vokalensemble VOX11.

6. februar 2019
  • Ungdomsgudstjeneste med Søren Okholm Band

6. februar 2019  19:00 - 20:00
    GUDUM KIRKE, Gudum, Louisendalvej 14, 9280 Storvorde, Danmark

Ungdomsgudstjeneste for båndbyernes og omegnens unge med Søren Okholm-band: Efter gudstjenesten vil der være et lille traktement ved bordene nederst i kirken og i våbenhuset. Gratis

13. februar 2019
  • Sogneaften: Foredrag med Jens Smærup Sørensen

13. februar 2019  19:00 - 20:30
    Sognegården, Storvorde

Foredrag med Jens Smærup Sørensen, der fortæller om sit spændende forfatterskab - Om overgangen fra landkultur til bykultur – den største begivenhed i de sidste 3000 år

3. marts 2019
  • Fastelavnsfest

3. marts 2019  10:30 - 14:30
    Gudumholm kirke og Billedkunst på Gudumholm Skole

Festlighederne begynder i Gudumholm kirke med familie- børnegudstjeneste kl. 10.30 – meget gerne med maske og anden udklædning.

Efter fastelavnsgudstjenesten er der spisning på Gudumholm skole, i Billedkunst (indgang ved skolegård og hal), for hele familien, og vi slår katten af tønden og kårer

kattekonger og –dronninger. Der er slikposer til børnene og senere vil der blive serveret fastelavnsboller kaffe/the.